Η αποστολή του Άρη αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στη Ρόδο ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό. Ο Σάββας Καμπερίδης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Δεν είναι μυστικό ότι η ομάδα πέρασε δύο δύσκολες εβδομάδες, με πολλές απουσίες. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, το οποίο θα πρέπει να διεκδικήσουμε πάση θυσία. Ο Κολοσσός είναι μια πολύ καλή ομάδα, με αθλητικότητα και ταλέντο.
Θα έλεγα ότι η βαθμολογική της θέση δεν συνάδει με την ποιότητα, που έχει ως ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συνεπείς στην προσωπική άμυνα και στον έλεγχο των ριμπάουντ και στα 40 λεπτά του αγώνα, ενώ σημαντικό στοιχείο της αναμέτρησης θα είναι και το μακρινό σουτ».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Το μεγαλύτερο μάθημα ποδοσφαίρου στον κόσμο, ενόψει του Μουντιάλ 2026, διεξήχθη σε μια πλατεία στην πόλη το Μεξικού και βρήκε θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Οι Μεξικανοί γιορτάζουν έτσι και ένα άλλο ρεκόρ, την 3η φορά που φιλοξενούν τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και αποφάσισαν να συνεχίσουν να το «φωνάζουν».
Ατρόμητος και Κηφισιά έπαιξαν για τη νίκη, όμως με την ισοπαλία κράτησαν την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι, με δέκα οι φιλοξενούμενοι από το 85’