Για το επερχόμενο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος στάθηκε στην απόδοση που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει τη «βασίλισσα», αλλά και τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια που χρειάζεται για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ.
Παράλληλα, ο Αμερικανός επικέντρωσε την αναφορά του και στα λάθη που έκανε η ομάδα του στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, τα οποία τελικά οδήγησαν στην ήττα από τους «μπλαουγκράνα».
Αναλυτικά:
«Η Ρεάλ προέρχεται από ένα καταπληκτικό παιχνίδι απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, έστω και αν είχε εκτός δύο παίκτες-κλειδιά. Παίζουν καλύτερα σε αυτές τις περιπτώσεις, επειδή οι υπόλοιποι παίκτες συσπειρώνονται και εμφανίζονται στο παρκέ σαν μια τραυματισμένη τίγρη. Πρέπει να κερδίσουμε 4 ματς για τα πλέι-οφ, αυτός είναι ο αριθμός μου. Πρέπει να παίξουμε όπως στα τρία πρώτα δεκάλεπτα με την Μπαρτσελόνα και ελπίζουμε να πιάσουμε αυτόν τον αριθμό» ανέφερε αρχικά, προτού αναφερθεί στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα:
«Χάσαμε γιατί δεν κάναμε μπλοκ άουτ. Αυτό και τα λάθη μάς έχουν κοστίσει σε πολλά παιχνίδια. Η έλλειψη στο physical κομμάτι και το γεγονός πως η αντίπαλη ομάδα ήταν πιο ψηλή ήταν ένα κομβικό σημείο. Δεν είμαστε ψηλοί. Δεν πρέπει να κάνουμε περισσότερα από δέκα λάθη σε κάθε αγώνα. Αν κρατάμε τον αριθμό σε μονοψήφιο επίπεδο και κάνουμε σωστά μπλοκ άουτ, έχουμε πάντα ισχυρές πιθανότητες για τη νίκη».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η συγκινητική ανάρτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ αφιερωμένη στον γιο του, που του έδωσε κίνητρο να πετύχει ρεκόρ καριέρας (37π.) κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ!
Συνεχίζεται η αγωνιστική καθίζηση του Στέφανου Τσιτσιπά – Οριακό το 2026, αρνητικό το πρόσημο του τελευταίου 12άμηνου για τον Ελληνα τενίστα, που έχει μπροστά του ένα δύσκολο δίμηνο.