Παναθηναϊκός : Απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης κατά των διαιτητών
Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκαν οι διαιτητές του Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα εξέδωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, η οποία παράλληλα ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών
Σε επίσημη τοποθέτηση για την επίθεση που δέχτηκαν οι διαιτητές της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο, από την οποία μάλιστα προκλήθηκε και ο ελαφρύς τραυματισμός του Λουίτζι Λαμόνικα, προχώρησε η «πράσινη» ΚΑΕ.
Το «τριφύλλι» καταδίκασε απερίφραστα το συγκεκριμένο περιστατικό, όπως και κάθε μορφή βίας, ενώ ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έσπευσε από την πρώτη στιγμή να σταθεί στο πλευρό των διαιτητών της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση στο ύψος του Ψυχικού ενόσω επέβαιναν σε ταξί, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του Λουίτζι Λαμόνικα.
Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε πως θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια καταπολέμησής της.
Ευελπιστούμε πως οι Αρχές θα εντοπίσουν τους κουκουλοφόρους δράστες που προέβησαν σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια και θα τους τιμωρήσουν παραδειγματικά».
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.