Παπαδόπουλος στο MEGA: Πώς επηρεάζει το ρήγμα της Ανατολίας την Ελλάδα
«Όταν βρισκόμαστε λίγες ώρες μετά από έναν ισχυρό σεισμό, δεν είμαστε βέβαιοι αν πρόκειται για τον κύριο σεισμό ή για ισχυρό προσεισμό. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά» δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος.
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, μίλησε ο καθηγητής Γεράσιμος Παπαδόπουλος, διευθυντής Ερευνών Σεισμολογίας στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου, για τον σεισμό της Τουρκίας.
«Όταν βρισκόμαστε λίγες ώρες μετά από έναν ισχυρό σεισμό, δεν είμαστε βέβαιοι αν πρόκειται για τον κύριο σεισμό ή για ισχυρό προσεισμό. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά» δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος.
Ο προηγούμενος σεισμός που έγινε στην Τουρκία δεν έχει σχέση με τον τωρινό, εκτίμησε ο κ. καθηγητής.
«Γεωδυναμικά δεν έχουν καμία σχέση με τον ελλαδικό χώρο, είναι πάρα πολύ μακριά», κατέληξε ο Γ. Παπαδόπουλος.
- Η Meta σε νέα δίκη για «εθισμό» των ανήλικων χρηστών
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οικειοθελής εισαγωγή σε κέντρο θεραπείας
- Οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι τρόλαρε πίνοντας από μπουκάλι… Άρσεναλ! (vid, pics)
- Τραγωδία στους Παξούς: Νεκρός 15χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο
- Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα – Συνεχείς οι αφίξεις πλοίων στα λιμάνια της Αττικής
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας (13/4): Πού θα δείτε το ντέρμπι Εφές-Φενέρμπαχτσε και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Το… τερμάτισε: Μετά την επίθεση στον Πάπα ο Τραμπ εμφανίζεται ως… Χριστός
- Μέσα Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και Τραμ Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442