Κυρανάκης-Καφαντάρη: Αντιπαράθεση για τις κουκούλες των προστατευόμενων μαρτύρων
Συμφώνησαν πως πρέπει να λάμψει η αλήθεια στην υπόθεσή αυτή.
Καλεσμένοι στην εκπομπή MEGA Mag βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής (21/2) ο βουλευτής ΝΔ, Κώστας Κυρανάκης και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η υπόθεση Novartis και οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θρίλερ με τους προστατευόμενους μάρτυρες.
Και οι δύο βουλευτές είναι της άποψης ότι πρέπει να λάμψει η αλήθεια στην υπόθεσή αυτή. Ωστόσο, από την πλευρά του ο κ. Κυρανάκης αναρωτήθηκε εάν ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται την ερώτηση που θα τεθεί στους μάρτυρες σχετικά με το ποιος τους έβαλε να πει ψέματα.
Ακόμα υποστήριξε πως «σε περίπτωση που κάποιος από τους μάρτυρες είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση, κάτι τέτοιο αποτελεί σαφή όρο για το καθεστώς προστασίας των μαρτύρων».
Η κα. Καφαντάρη με τη σειρά της υποστήριξε πως «η ΝΔ προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα», ενώ πρόσθεσε πως ο φόβος της ΝΔ και η ατολμία του πρωθυπουργού σχετίζονται με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Αντώνη Σαμαρά. Επέμεινε στην άποψη ότι υπάρχει νόμος και με βάση αυτόν πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία και να τηρηθούν οι κανόνες ώστε να λάμψει η αλήθεια.
Απαντώντας ο κ. Κυρανάκης υποστήριξε πως «ο Σαμαράς ως πρώην πρωθυπουργός και ως πολίτης αν αισθάνεται ότι θίγεται η αλήθεια και τα νόμιμα δικαιώματά του τότε έχει κάθε δικαίωμα να πάει στη δικαιοσύνη».
«Αν για τον Τσίπρα προκύψουν στοιχεία που να τον ενοχοποιούν και να τον εμπλέκουν θα καταγγελθεί και αυτός», συμπλήρωσε.
- Μπορεί η κηπουρική να μειώσει το άγχος και την κατάθλιψη;
- Στερεύει η Ελλάδα από εργατικά χέρια; – Σε ποιους κλάδους καταγράφονται ελλείψεις
- Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος ξυλοκόπησαν και λήστεψαν διανομέα στην Αργυρούπολη
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442