Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει πάρει προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στη Λίβερπουλ με το 1-0 του πρώτου αγώνα στο «Μετροπολιτάνο», όμως όλοι γνωρίζουν πως οι «κόκκινοι» μπορούν να ανατρέψουν οποιοδήποτε αποτέλεσμα μέσα στο «Άνφιλντ».
Η δύναμη της συγκεκριμένης έδρας δε συγκρίνεται με καμία άλλη στην Ευρώπη και αυτό φαίνεται πως το γνωρίζουν καλά στη Μαδρίτη.
Με τον πρόεδρο της Ατλέτικο πάντως, Ενρίκε Θερέθο, να χρησιμοποιήσει προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για την ιστορία της έδρας της Λίβερπουλ.
Μιλώντας στην As, ο Θερέθο τόνισε πως το «Άνφιλντ» δε θα έπρεπε να περνά τους ελέγχους της UEFA, αφού είναι παλαιό.
Συγκεκριμένα είπε: «Είναι τόσο παλαιό, που κανονικά δε θα μπορούσε να περάσει τον έλεγχο της UEFA».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.