Μάντσεστερ Σίτι- Γουέστ Χαμ 2-0
Στο πρώτο παιχνίδι μετά την τιμωρία της UEFA, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εύκολα και απλά 2-0 της Γουέστ Χαμ στο «Έιτιχαντ», έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.
Η τιμωρία της UEFA μπορεί να έχει «παγώσει» τις τελευταίες μέρες το κοινό της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο Κέβιν Ντε Μπρόινε με γκολ και ασίστ φρόντισε να το «ζεστάνει».
Οι «πολίτες» στο τελευταίο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Premier League, επικράτησαν 2-0 της Γουέστ Χαμ και πήγαν στο +4 από την δεύτερη Λέστερ. Βέβαια όλα αυτά στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί αναμένεται και η απόφαση της Premier League, όσον αφορά την αφαίρεση βαθμών.
Τα πανό με το σύνθημα «UEFA MAFIA» των φιλάθλων της Σίτι έδιναν ένα τόνο… διαμαρτυρίας, «πεισμώνοντας» την ομάδα του Γκουαρδιόλα, η οποία μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν κυρίαρχη.
MΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Οταμέντι, Λαπόρτ (65’ Στόουνς), Μεντί, Ρόδρι, Νταβίντ Σίλβα (85’ Φόντεν), Ντε Μπρόινε (79’ Γκιντογκάν), Μπερνάρντο Σίλβα, Ζέσους, Αγουέρο.
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ντιόπ, Ογκμπόνα, Φρέντερικς (60’ Σαμπαλέτα), Κρέσγουελ, Μαζουακού, Σνόντγκρας (80’ Μπόουεν), Νόουμπλ, Ράις, Σούτσεκ, Αντόνιο.
- Τέλος εποχής για τη Μονακό: Οι παίκτες που φεύγουν το καλοκαίρι από το Πριγκιπάτο
- Τζέιμς για Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια και καλή τύχη»
- Ιταλικά ΜΜΕ: «Βλέπει» Τζόλη η Ρόμα
- Άρσεναλ, η τέχνη του να υποφέρεις
- To Ντουμπάι κλείνει και Οκόμπο!
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σταύρο Τσώχο: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του»
- Σαουδική Αραβία: Φρένο στα δισεκατομμύρια του αθλητισμού και νέα στρατηγική
- Αυτή είναι δουλειά: Βλέπεις τους αγώνες του Μουντιάλ 2026, παίρνεις 50.000 δολάρια!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442