Η Μάντσεστερ Σίτι ενδέχεται να αποτελέσει αντικείμενο περαιτέρω έρευνας από τις αρμόδιες επιτροπές της UEFA, μετά τον διετή αποκλεισμό που της επεβλήθη από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση για παράβαση των κανονισμών που διέπουν το οικονομικό εύ αγωνίζεσθαι.
Οπως αποκαλύπτει ο «Guardian», η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία «θα παρακολουθεί με προσοχή τους χορηγούς του συλλόγου στο Αμπου Ντάμπι, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η αεροπορική εταιρεία Etihad χρηματοδοτούσε πλήρως ή εάν υπήρξε επιδότηση».
Σε σχετικά δημοσιεύματα των βρετανικών μέσω ενημέρωσης, αναφέρονται λεπτομέρειες για τις αμφιβολίες που υπάρχουν, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:
«Στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κυρίως σε δύο του Χόρχε Τσουμίγιας, πρώην επικεφαλής της οικονομικής υπηρεσίας της Σίτι, αναφέρεται ότι η χορηγία της Etihad χρηματοδοτήθηκε σε μεγάλο βαθμό από την ADUG, την εταιρεία που ανήκε στον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Σεϊχη Μανσούρ, μέλος της βασιλικής οικογένειας του Αμπού Ντάμπι».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Με έναν εντυπωσιακό φωτισμό που τράβηξε τα βλέμματα κατοίκων και επισκεπτών, ο Πύργος του Πειραιά «ντύθηκε» στα χρώματα του ΔΕΗ Tour of Hellas με πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά.
LIVE: Μπέτις – Μπράγκα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπέτις – Μπράγκα για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6.
LIVE: Άστον Βίλα – Μπολόνια. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Μπολόνια για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.