Τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στην Μασσαλία έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα να βρίσκει στον δρόμο του τον Σουηδό, Μίκαελ Ίμερ.
Ο 21χρονος τενίστας, Νο. 75 στον κόσμο, στον πρώτο γύρο έπαιξε με τον γερόλυκο Ρισάρ Γκασκέ και τον κέρδισε δύσκολα με 2-1 σετ.
Συγκεκριμένα, πήρε το πρώτο με 6-3, έχασε το δεύτερο με το ίδιο σκορ και πήρε το τρίτο με 7-5.
Με αυτή τη νίκη έκλεισε θέση στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, Νο. 6 στην παγκόσμια κατάταξη.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ελληνας τενίστας στην Μασσαλία θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό, στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τους δύο προπονητές που είχε φέτος, αλλά και στον Εμπαπέ.