Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας είχε τρομερά παράπονα για την αντιμετώπιση της ομάδας του από την διαιτησία στο ματς με τον ΠΑΟΚ .
Με προσωπικές του δηλώσεις, ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» κατηγορεί τον Μέλο Περέιρα για τον ορισμό του Σέρβου διαιτητή, Σρνταν Γιοβάνοβιτς, ευχόμενος μάλιστα στον «Σέρβο πορτοφολά» καλές διακοπές στη Χαλκιδική!
Φυσικά αφορμή για την συγκεκριμένη δήλωση είναι η διαιτησία του Σέρβου διαιτητή, ο οποίος σε δύο παραβάσεις πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ, δεν είδε τίποτα…
Αναλυτικά η προσωπική του δήλωση:
«Δυστυχώς πέσαμε σε Σέρβο πορτοφολά.
Ειδοποιήστε τα παιδιά ό,τι πολύτιμο έχουν στα αποδυτήρια να το κρύψουν!
Καλές διακοπές στη Χαλκιδική το καλοκαίρι…».
Ο Αλέξης Κούγιας βέβαια δεν έμεινε εκεί, καθώς με δεύτερη προσωπική του δήλωση ανέφερε:
«Σήμερα είχαμε την τιμή μετά από χρόνια να δούμε ξένο διαιτητή στη Λάρισα. Αλήθεια, δεν καταλάβαμε γιατί τον έφεραν…Τώρα ξέρουμε!
Αντί για 10 αμυντικά φάουλ υπέρ του Παπάζογλου από το ξύλο που του ρίχνει ο Ίγκνασον και ο Βαρέλα, έχει δώσει 10 επιθετικά φάουλ.
Ρε παιδιά, σοβαρά μιλάτε; Φέρατε ξένο διαιτητή από το δεύτερο πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ευρώπης μετά το Κυπριακό; Συγχαρητήρια κ. Περέιρα, θα μας μείνετε αξέχαστος!»
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.