Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας είχε τρομερά παράπονα για την αντιμετώπιση της ομάδας του από την διαιτησία στο ματς με τον ΠΑΟΚ .
Με προσωπικές του δηλώσεις, ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» κατηγορεί τον Μέλο Περέιρα για τον ορισμό του Σέρβου διαιτητή, Σρνταν Γιοβάνοβιτς, ευχόμενος μάλιστα στον «Σέρβο πορτοφολά» καλές διακοπές στη Χαλκιδική!
Φυσικά αφορμή για την συγκεκριμένη δήλωση είναι η διαιτησία του Σέρβου διαιτητή, ο οποίος σε δύο παραβάσεις πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ, δεν είδε τίποτα…
Αναλυτικά η προσωπική του δήλωση:
«Δυστυχώς πέσαμε σε Σέρβο πορτοφολά.
Ειδοποιήστε τα παιδιά ό,τι πολύτιμο έχουν στα αποδυτήρια να το κρύψουν!
Καλές διακοπές στη Χαλκιδική το καλοκαίρι…».
Ο Αλέξης Κούγιας βέβαια δεν έμεινε εκεί, καθώς με δεύτερη προσωπική του δήλωση ανέφερε:
«Σήμερα είχαμε την τιμή μετά από χρόνια να δούμε ξένο διαιτητή στη Λάρισα. Αλήθεια, δεν καταλάβαμε γιατί τον έφεραν…Τώρα ξέρουμε!
Αντί για 10 αμυντικά φάουλ υπέρ του Παπάζογλου από το ξύλο που του ρίχνει ο Ίγκνασον και ο Βαρέλα, έχει δώσει 10 επιθετικά φάουλ.
Ρε παιδιά, σοβαρά μιλάτε; Φέρατε ξένο διαιτητή από το δεύτερο πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ευρώπης μετά το Κυπριακό; Συγχαρητήρια κ. Περέιρα, θα μας μείνετε αξέχαστος!»
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Σάντερλαντ. Παρακολουθήστε live στις 14:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Σάντερλαντ για την 23η αγωνιστική της Premier League.
Στο στόχαστρο της Ντόρτμουντ βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Καρέτσας, ωστόσο οι Βεστφαλοί θα πρέπει να πληρώσουν ακριβά για να κάνουν δικό τους τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό που αποθεώνεται από τον γερμανικό Τύπο.