Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο ματς με τον Πανιώνιο ξεκινάει τον Ολυμπιακό με τον Ραντζέλοβιτς στο δεξί άκρο και τον Γκασπάρ στο αριστερό – Οι Ομάρ και Τσιμίκας είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Τοροσίδης ταλαιπωρείται από ίωση – Αναλυτικά οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Με τον Ραντζέλοβιτς δεξί μπακ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο (19:30), για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Σέρβος θα κληθεί να καλύψει το κενό στη δεξιά πλευρά της άμυνας, ενώ στην αριστερή πλευρά θα βρίσκεται ο Μπρούνο Γκασπάρ.

Ο Πορτογάλος μετατέθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς είναι τιμωρημένος ο Τσιμίκας, όπως και ο Ομάρ, ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης ταλαιπωρείται από ίωση και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ως εκ τούτου ο Πέδρο Μαρτίνς αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει ως δεξί μπακ τον Ραντζέλοβιτς.

Πιο αναλυτικά, ο Ιβηρας τεχνικός παρατάσσει τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-4-2, έχοντας τον Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Ραντζέλοβιτς, Μπα, Σισέ και Γκασπάρ στην τετράδα της άμυνας.

Οι Καμαρά και Μπουχαλάκης θα είναι στα χαφ, με τους Βαλμπουενά και Φορτούνη πιο μπροστά και τους Χασάν – Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τους Ομάρ και Τσιμίκα, τιμωρημένοι είναι επίσης οι Μασούρας και Γκιγιέρμε.

Η 11άδα του Ολυμπιακού απέναντι στον Πανιώνιο: Σα, Γκασπάρ, Σισέ, Μπα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Ελ Αραμπί και Χασάν.

Στον πάγκο για τους Ερυθρόλευκους βρίσκονται οι: Αλέν, Μορ, Λοβέρα, Καφού, Παπαδόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μαρτίνης.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024