Η Γκουίνεθ Πάλτροου μιλάει για τις καινούργιες αγάπες, τα παλιά πάθη και την εμπειρία του να βρίσκεις τη δική σου θέση στον ήλιο.
Spring fashion. Τα νέα must haves
Ονειρικά φορέματα με 70’s μοτίβα αναδεικνύουν τις αιθέριες σιλουέτες
Ασπρόμαυρα σύνολα υμνούν την κλασική κομψότητα. Κομψότητα και θεατρικότητα σε σύνολα που παίζουν με τις αντιθέσεις.
Σαφάρι στους δρόμους της πόλης. Το χακί γίνεται η απόχρωση-κλειδί της σεζόν και αποκτά πολυτελή και θηλυκή αύρα με την προσθήκη κλασικών αξεσουάρ και πολύτιμων κοσμημάτων.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.