Πρώτα θα στεφθεί πρωταθλητής και μετά θα αποχωρήσει.
Ο λόγος για τον Άνταμ Λαλάνα, ο οποίος αναμένεται να αλλάξει περιβάλλον το προσεχές καλοκαίρι, ύστερα από μία εξαετία στο Άνφιλντ.
Το συμβόλαιο του Λαλάνα λήγει στις 30 Ιουνίου 2020 και, όπως γράφουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η διοίκηση της Λίβερπουλ αποφάσισε να μην το ανανεώσει.
Ο ποδοσφαιριστής είναι ενήμερος για τις προθέσεις των «ρεντς» και ήδη κοιτάζει τις επιλογές του για το μέλλον.
Ο Λαλάνα δε θέλησε να ψάξει ομάδα τον Ιανουάριο, αφενός διότι επιθυμούσε να βρίσκεται στο Άνφιλντ στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφετέρου διότι ο Γιούργκεν Κλοπ δεν ήθελε να αποδυναμώσει το ρόστερ ως το τέλος της σεζόν.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιώργος Δώνης αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και έτσι θα δώσει το «παρών» στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Καναδά και του Μεξικού.