Ο εφιάλτης για κάποια ζώδια μπορεί να είναι μια τραγική και φρικιαστική εμπειρία. Κάποια την παίρνουν τόσο πολύ στα σοβαρά που προφανώς ξυπνάνε λες και είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία θρίλερ.
Κριός
Ξυπνάει λες και είδε φάντασμα με το που άνοιξε τα μάτια του. Δε θα βγάλει μιλιά όμως.
Ταύρος
Αντιδρά κλαίγοντας και μετά ξαναπέφτει για ύπνο σα να μην έγινε τίποτα.
Δίδυμοι
Δε δίνει καμία απολύτως σημασία, ανοίγει το κινητό και στέλνει μηνύματα σε κάναν φίλο του να περάσει η ώρα.
Καρκίνος
Ξυπνά σοκαρισμένος λες και έχει γίνει στην πραγματικότητα αυτό που έγινε. Μετά νιώθει ανακούφιση που όλα ήταν στον ύπνο του.
Λέων
Απεχθάνεται τους εφιάλτες. Δεν τρομάζει απλά τον εκνευρίζουν γιατί χάνει τον ύπνο του και δεν κοιμάται εύκολα.
Παρθένος
Για τον Παρθένο ένας εφιάλτης είναι μια δραματική εμπειρία. Αντιδρά με ψυχοσωματικά συμπτώματα και αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να έχει άγχος.
Ζυγός
Δε θέλει να κάνει τίποτα από το να ξαναπέσει για ύπνο επειδή βαριέται να μένει ξύπνιος χωρίς λόγο.
Σκορπιός
Φοβάται το γεγονός ότι βλέπει συνέχεια εφιάλτες και αυτό σημαίνει ότι θα είναι κουρασμένος ψυχολογικά.
Τοξότης
Για αυτόν το σίγουρο είναι ότι δε θέλει να κοιμηθεί κατευθείαν, μπορεί να δει καμια ταινία.
Αιγόκερως
Αντιδρά πάρα πολύ αρμονικά και ήσυχα με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι είδε ένα υπέροχο όνειρο.
Υδροχόος
Κάνει λες και δε θέλει να τον βλέπει άνθρωπος. Αντιδρά πολύ παράξενα σε φάση κρύβεται κάτω από τα παπλώματα.
Ιχθύς
Για αυτόν το σίγουρο είναι ότι ένας εφιάλτης τον κάνει να συμπεριφέρεται σα γάτα που γκρινιάζει επειδή πεινάει.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας