Οι χειμερινοί κολυμβητές δεν μασάνε και, γνωρίζοντας πόσο καλό κάνει στην υγεία τους το μπάνιο στη θάλασσα, δεν διστάζουν να φορούν το μαγιό τους και να πηγαίνουν για τις βουτιές τους όλους τους μήνες του χρόνου.
Αυτή τη φορά βέβαια το ραντεβού που είχαν δώσει στην παραλία της Κυπαρισσίας δεν ήταν μόνο για βουτιές. Καθώς έκοψαν την καθιερωμένη πίτα για το καλό του χρόνου, ευχήθηκαν υγεία και χαρές και στη συνέχεια βούτηξαν, κάνοντας το μπάνιο τους στα παγωμένα νερά του Κυπαρισσιακού.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gargalianoionline.gr, η κοπή της πίτας συνδυάστηκε με μεζέδες και τσίπουρο δίπλα στο κύμα, ενώ το φλουρί έτυχε στον τέως δήμαρχο Τριφυλίας, Κώστα Κόλλια.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας