Φτάσαμε μόνο βουλευτές της Ελληνικής Λύσης του Βελόπουλου να καταδέχονται να κάνουν τις ερωτήσεις υπέρ του ΠΑΟΚ.

Απόλυτα κατανοητός ο εκνευρισμός του… μη ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη σε σχέση με τις αποκαλύψεις που έχουν υπάρξει σε σχέση με το μεγάλο σκάνδαλο της συνιδιοκτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ Ξάνθη, ένα σκάνδαλο υπονομεύει την ίδια την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και απειλεί να καταστήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά ανυπόληπτο.

Εύλογο επίσης το ενδιαφέρον του σε σχέση με τη σύνθεση των οργάνων που το επόμενο διάστημα θα κληθούν να πάρουν θέση πάνω στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένης της αναμέτρησης με τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει σε σχέση με το ζήτημα της συνιδιοκτησίας.

Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι ο Ιβάν Σαββίδης, αυτός ο… απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα, που θεωρήθηκε αυτονόητο δικαίωμα του ΠΑΟΚ στη βάση των επενδύσεων που είχαν γίνει εντός και εκτός γηπέδων, σε μια από τις χειρότερες περιόδους του ελληνικού ποδοσφαίρου: την εποχή της «εξυγίανσης», του VAR και της διάχυτης αίσθησης ότι επιχειρείται χειραγώγηση.

Εάν κάποιος ήταν κακεντρεχής θα έλεγε ότι χρειάστηκε να φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση, για να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα.

Σε αυτό το φόντο, αναμενόμενη ήταν και η σχετική ερώτηση στη Βουλή, με αφορμή τις αλλαγές στη σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, λίγο πριν την εκδίκαση της σχετικής καταγγελίας για τα ζητήματα συνιδιοκτησίας.

Όμως, θα περίμενε κανείς ότι την ερώτηση θα την έκανε κάποιος βουλευτής με βαρύ όνομα, με κύρος, με την απήχηση που θα διαμόρφωνε και την να ανάλογη πίεση προς την πολιτική ηγεσία.

Όμως, την ερώτηση έκανε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Λύσης Απόστολος Αβδελλάς, ο οποίος ρωτά τον αρμόδιο υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη γιατί έγινε η αντικατάσταση δύο μελών της ΕΕΑ τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ υποτίθεται ότι ένα από αυτά είχε «εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη».

Όπως και να το δει κανείς το να καταφεύγεις στους ψεκασμένους του Βελόπουλου (μεγάλου εξπέρ στις υπαγορευμένες ερωτήσεις) και στους… κηπουρούς της ΕΡΤ για να κάνουν μια ερώτηση, μάλλον δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ συναντά και κλειστές πόρτες ως προς τη διάθεση πολιτικών να στηρίξουν την προσπάθεια να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr