Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν μένουν μόνο οι «ψεκασμένοι» για να κάνουν την ερώτηση του ΠΑΟΚ στη Βουλή

Όταν μένουν μόνο οι «ψεκασμένοι» για να κάνουν την ερώτηση του ΠΑΟΚ στη Βουλή

Φτάσαμε μόνο βουλευτές της Ελληνικής Λύσης του Βελόπουλου να καταδέχονται να κάνουν τις ερωτήσεις υπέρ του ΠΑΟΚ.

Απόλυτα κατανοητός ο εκνευρισμός του… μη ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη σε σχέση με τις αποκαλύψεις που έχουν υπάρξει σε σχέση με το μεγάλο σκάνδαλο της συνιδιοκτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ Ξάνθη, ένα σκάνδαλο υπονομεύει την ίδια την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και απειλεί να καταστήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά ανυπόληπτο.

Εύλογο επίσης το ενδιαφέρον του σε σχέση με τη σύνθεση των οργάνων που το επόμενο διάστημα θα κληθούν να πάρουν θέση πάνω στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένης της αναμέτρησης με τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει σε σχέση με το ζήτημα της συνιδιοκτησίας.

Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι ο Ιβάν Σαββίδης, αυτός ο… απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα, που θεωρήθηκε αυτονόητο δικαίωμα του ΠΑΟΚ στη βάση των επενδύσεων που είχαν γίνει εντός και εκτός γηπέδων, σε μια από τις χειρότερες περιόδους του ελληνικού ποδοσφαίρου: την εποχή της «εξυγίανσης», του VAR και της διάχυτης αίσθησης ότι επιχειρείται χειραγώγηση.

Εάν κάποιος ήταν κακεντρεχής θα έλεγε ότι χρειάστηκε να φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση, για να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα.

Σε αυτό το φόντο, αναμενόμενη ήταν και η σχετική ερώτηση στη Βουλή, με αφορμή τις αλλαγές στη σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, λίγο πριν την εκδίκαση της σχετικής καταγγελίας για τα ζητήματα συνιδιοκτησίας.

Όμως, θα περίμενε κανείς ότι την ερώτηση θα την έκανε κάποιος βουλευτής με βαρύ όνομα, με κύρος, με την απήχηση που θα διαμόρφωνε και την να ανάλογη πίεση προς την πολιτική ηγεσία.

Όμως, την ερώτηση έκανε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Λύσης Απόστολος Αβδελλάς, ο οποίος ρωτά τον αρμόδιο υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη γιατί έγινε η αντικατάσταση δύο μελών της ΕΕΑ τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ υποτίθεται ότι ένα από αυτά είχε «εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη».

Όπως και να το δει κανείς το να καταφεύγεις στους ψεκασμένους του Βελόπουλου (μεγάλου εξπέρ στις υπαγορευμένες ερωτήσεις) και στους… κηπουρούς της ΕΡΤ για να κάνουν μια ερώτηση, μάλλον δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ συναντά και κλειστές πόρτες ως προς τη διάθεση πολιτικών να στηρίξουν την προσπάθεια να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024