Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπρίντιζι – ΠΑΟΚ 93-91

Μπρίντιζι – ΠΑΟΚ 93-91

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χάσεις, αλλά αυτός που… διάλεξε ο ΠΑΟΚ ήταν ο πιο επώδυνος. Η Μπρίντιζι του στέρησε την… ελπίδα.

Το μπάσκετ είναι στιγμές που σε… αρρωσταίνει. Εκεί που λες «το τελειώσαμε το παιχνίδι», έρχονται τα πάνω κάτω. Κι όταν είσαι στη θέση της ομάδας που νίκησε, είναι… απολαυστικό. Το αντίθετο είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Ο ΠΑΟΚ είχε τη νίκη στα χέρια του, αλλά έφυγε από την Ιταλία όχι μόνο με άδεια χέρια, αλλά και χωρίς ελπίδα για να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το 93-91 από την Μπρίντιζι μοιάζει καταδικαστικό για τον «δικέφαλο».

Έμενε 1.15’’ για να λήξει η αναμέτρηση και το σκορ ήταν 88-88. Απαγορεύονταν κάθε πρόβλεψη, ο Σόρτερ επιχείρησε τρίποντο αέρος αέρος, αλλά στην άμυνα το επιθετικό του Μπράουν στον Μαργαρίτη (το κέρδισε ο αρχηγός) αναπτέρωσε τις ελπίδες. Η επίθεση απέχει από το να θεωρηθεί… καλοστημένη, όμως το τρίποντο του Σμιθ στα 21.4’’ έκανε το σκορ 88-91 κι η στιγμή έδειχνε ΠΑΟΚ.

Ο Χαραλαμπίδης ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν φάουλ, για να μην διακινδυνεύσουν τρίποντο των αντιπάλων, η άμυνα λειτούργησε και στα 18.6’’ ο Μπάνκς στήθηκε στη γραμμή των βολών. Με 2/2 μείωσε σε 90-91 και πάλι όμως ο ΠΑΟΚ είχε το πάνω χέρι. Οι ρόλοι άλλαξαν, ο Μπόμπι Μπράουν πήγε στη γραμμή της φιλανθρωπίας με 11.4’’ στο χρονόμετρο.

Εκείνη τη στιγμή άλλαξαν όλα. Ο Αμερικανός είχε 4/5 μέχρι τότε, αλλά αυτό δεν μετρούσε. Χωρίς ψυχραιμία, είδε και τις δύο να πηγαίνουν στο… σίδερο και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε ο Στόουν στο 1.7’’ να πετύχει το buzzer της νίκης για τους γηπεδούχους. Η τελευταία (απέλπιδα) προσπάθεια, με σουτ του Μπράουν από το κέντρο, απλά σηματοδότησε το τέλος της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης, με τον Σόρτερ να κάνει τρομερό παιχνίδι, τον Μπράουν (από ωραίος έγινε μοιραίος) να ακολουθεί, τον Μπεστ να έχει μερίδιο στην επίθεση και τον Σμιθ να ολοκληρώνει την παρέα των… μπόμπερ.

Τι να το κάνεις, από τη στιγμή που οι παίκτες του Χαραλμπίδη δεν κατόρθωσαν να ελέγξουν το πίσω μέρος του γηπέδου, εκεί όπου Στόουν, Μπανκς και Μπράουν έκαναν πάρτι, ενώ Ζανέλι και Καμπογκράντε ήταν διψήφιοι.

Τα δεκάλεπτα: 20-31, 45-53, 73-71, 93-91.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024