Σε πολύ καλή κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται ο Κριστιάν Γκολομέεβ. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα 50 μέτρα ελεύθερο στο πρώτο φετινό μίτινγκ της σειράς FINA Champions Swim Series που διεξάγεται στη Σενζέν της Κίνας.
Ο Γκολομέεβ κάλυψε την απόσταση 22.03 και έμεινε πίσω μόνο από τον Ρώσο, Βλαντιμίρ Μοροζόφ, ο οποίος σημείωσε χρόνο 21.70.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Έλληνας πρωταθλητής είχε καταλάβει και πάλι την δεύτερη θέση
Ο Γκολομέεβ εξασφάλισε αμοιβή 8.000 δολαρίων για την επιτυχία του, ενώ στο ίδιο μίτινγκ έχει προσκληθεί και ο Απόστολος Χρήστου.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί συνεχίζει να... πυροβολεί ασταμάτητα προς τα αντίπαλα δίχτυα, έφτασε τα 80 γκολ με τον Ολυμπιακό και ανεβαίνει σε όλες τις ιστορικές λίστες των «ερυθρόλευκων».
Η Μπάγερν έμεινε με 9 παίκτες στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν (1-1), ο Χένες μίλησε για τη χειρότερη διαιτησία της Bundesliga ενώ ο Ντίνγκερτ δήλωσε ότι κακώς απέβαλε τον Λουίς Ντίαζ
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!