Πέτσας : Ίσως και την Παρασκευή η συνάντηση Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς
«Η Ελλάδα έχει καταφέρει να απομονώσει διπλωματικά την Άγκυρα και η Ουάσινγκτον -με μια σειρά δηλώσεων Αμερικανών αξιωματούχων- αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα την Τουρκία και στη σημερινή συνάντηση αναμένεται αυτό να επιβεβαιωθεί» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας με φόντο την επικείμενη συνάντηση Μητσοτάκη – Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Ο κ. Πέτσας μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι στόχος της […]
«Η Ελλάδα έχει καταφέρει να απομονώσει διπλωματικά την Άγκυρα και η Ουάσινγκτον -με μια σειρά δηλώσεων Αμερικανών αξιωματούχων- αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα την Τουρκία και στη σημερινή συνάντηση αναμένεται αυτό να επιβεβαιωθεί» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας με φόντο την επικείμενη συνάντηση Μητσοτάκη – Τραμπ στον Λευκό Οίκο.
Ο κ. Πέτσας μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι στη συνάντηση αυτή να αποδειχθεί ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν σταθερό και αξιόπιστο εταίρο για τις ΗΠΑ στην περιοχή της νοτιανατολικής Μεσογείου.
Επίσης, τόνισε ότι η Ελλάδα βγαίνει από μία κρίση -10 ετών- δυνατή και έτοιμη να προχωρήσει σε επενδύσεις -και από τις ΗΠΑ, να αφήσει τη μιζέρια και να κοιτάξει με αυτοπεποίθηση το μέλλον.
Ο πρωθυπουργός, όπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές, θα τονίσει στον αμερικανό πρόεδρο ότι η χώρα μας είναι βασικός παράγοντας σταθερότητας στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Μεσόγειο και παράλληλα οικονομικά, έχει αφήσει πίσω της την κρίση και προβάλλει ως ελκυστική επιλογή για επενδύσεις.
Ειδικά για τη «συμφωνία» Τουρκίας-Λιβύης, θα επαναλάβει ότι είναι άκυρη, απαράδεκτη και δεν παράγει κανένα νομικό αποτέλεσμα. Επίσης αναμένεται να τονίσει ότι η Ελλάδα έχει το δίκιο με το μέρος της και ότι δεν πρόκειται να δεχτεί καμία παραβίαση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων όπως ορίζονται από το διεθνές δίκαιο.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στις επικείμενες συναντήσεις που θα έχει ο πρωθυπουργός με τους πολιτικούς αρχηγούς, είπε ότι θα γίνουν άμεσα, πιθανότατα και την Παρασκευή.
«Όταν οι πολιτικοί αρχηγοί συνομιλούν οι δυο τους, όλα τα θέματα είναι φυσικό να θέλει ένας αρχηγός να τα θέσει και κανείς δεν μπορεί να του το απαγορεύσει», είπε ο Στέλιος Πέτσας αναφερόμενος στο τι θα συζητήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί με τον πρωθυπουργό.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας