Σοκ, θλίψη και οργή έχει προκαλέσει στο Twitter ένα βίντεο που δείχνει μία γυναίκα στη Βραζιλία να παρατάει με άσχημο τρόπο ένα κουτσό σκυλάκι.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο η γυναίκα ανοίγει την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου, από το οποίο πετάγονται έξω δύο σκυλάκια.
Τότε, βάζει ξανά το μαύρο μέσα και εμποδίζει, με τη βία μάλιστα, το λευκό κουτσό σκυλάκι να ξαναμπεί μέσα, εγκαταλείποντάς το.
Το κουτσό σκυλάκι επιχειρεί να τρέξει πίσω της, αλλά δεν μπορεί…
Σύμφωνα με τα σχόλια κάτω από το βίντεο, το περιστατικό έγινε στη Βραζιλία και πήρε, μάλιστα, μεγάλη έκταση, με τις αρχές να εντοπίζουν τη γυναίκα, η οποία και θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.
Όσο για το σκυλί, είναι μια χαρά στην υγεία του και αναζητά ένα νέο σπίτι, όπου θα το αγαπούν αληθινά. Ακόμη και κουτσό.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας