Τελευταία παράσταση της χρονιάς, δεν θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να μην προσφέρει θέαμα και να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2019. Ο Πανιώνιος προσφέρονταν, καθώς η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι χαώδης κι από τη στιγμή που οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν κεφάτοι, ήταν δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν. Το 74-115 εξηγεί τη διαφορά των δύο ομάδων, έτσι όπως αποτυπώθηκε πάνω στο παρκέ.
Οι παίκτες του Πιτίνο είχαν όρεξη. Με τον Μήτογλου να τρέχει σαν… δαιμονισμένος (12 πόντοι κι 8 ριμπάουντ μόνο στο πρώτο ημίχρονο), τον Βουγιούκα να ξεκουράζει τον Παπαγιάννη, τον Τόμας να γεμίζει πόντους το αντίπαλο καλάθι κι όλους να μπαίνουν σε ρυθμό, να είναι μια ταχύτητα πάνω από τους αντιπάλους τους, οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» το παιχνίδι από το πρώτο μισό, με το σκορ να είναι στο 39-61.
Οι «κυανέρυθροι» προσέγγισαν από την επίθεση το παιχνίδι, ο Βεργίνης με τον Σάμιουελς πέτυχαν τους πόντους που τους αναλογούσαν, όμως στο «ζωγραφιστό» δεν υπήρχε δυνατότητα να κοντράρουν, στην άμυνα είχαν πρόβλημα σε όλες τις θέσεις, καθώς οι «πράσινοι» ήταν ψηλότεροι, πιο γρήγοροι και πιο δυνατοί, οπότε μοιραία πήραν ό,τι τους αναλογούσε.
Στο κυνήγι των αριθμών και των ατομικών διακρίσεων, ο Παπαγιάννης είχε 18 πόντους με 9/11 δίποντα (κι 8 ριμπάουντ), ο Καλάθης 10 πόντους κι 9 ασίστ, ο Μήτογλου 19 πόντους κι 11 ριμπάουντ, ο Τόμας 13 πόντους κι 8 ασίστ, ο Ράις 8 πόντους κι 11 ασίστ, ο Βουγιούκας 12 πόντους, σ’ ένα… «πράσινο» πάρτι.
Από την πλευρά των ηττημένων ο ΜακΓκιλ ήταν πρώτος σκόρερ, ο Τσιμπούκης πέτυχε το πρώτο του καλάθι στην Basket League, ο Σάμιουελς με τον Βεργίνη ήταν εκεί, αλλά ακόμα κι αν έπαιζαν μέχρι να αλλάξει ο χρόνος δεν θα άλλαζε το αποτέλεσμα.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Η τραγική Ρεάλ δεν μπορεί καθόλου χωρίς τον Εμπαπέ και η Χετάφε τη σόκαρε μέσα στο «Μπερναμπέου» με μία μεγαλειώδη νίκη (0-1) – Στο -4 από την Μπαρτσελόνα η «Βασίλισσα»!
Η επιστροφή της Άννας-Μαρίας, της Ειρήνης και της Βασιλικής Αλεξανδρή στην Ελλάδα είναι γεγονός καθώς οι τρίδυμες πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης θα αγωνίζονται πλέον με τα εθνικά χρώματα.