Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο δρόμο Λαμίας – Αμφίκλειας κοντά στο Παλαιοχώρι του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.
Δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, με αποτέλεσμα το ένα εξ αυτών να βρεθεί στα χωράφια και το δεύτερο να αρπάξει φωτιά!
Από τη σφοδρή σύγκρουση, σύμφωνα με το LamiaReport, υπάρχει ένας νεκρός και δύο τραυματίες, από τα πέντε συνολικά άτομα που επέβαιναν και στα δύο αυτοκίνητα.
Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας από την Αμφίκλεια, ενώ κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ χωρίς να χρειαστεί να επέμβει.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας