Η 15η αγωνιστική ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να χάνει την ευκαιρία να πιάσει την Μακάμπι και έμεινε στην έκτη θέση και το 9-6. Μεγάλες νίκες για Ζενίτ, Αρμάνι και Ρεάλ Μαδρίτης
Οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί… φτωχότεροι, στο… έμπα της 15ης αγωνιστικής.
Αν και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αύριο, η νίκη της Ζενίτ με buzzer επί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη διαμορφώνει νέα δεδομένα, καθώς πλέον οι Τούρκοι είναι με την πλάτη στον τοίχο, μετρώντας πέντε νίκες.
Και μπορεί όλοι μας να περιμένουμε την αντεπίθεση της παρέας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κάθε αγωνιστική που περνά, βουλιάζει και περισσότερο.
Ρεάλ και Μακάμπι αποδεικνύουν ότι είναι ομάδες τετράδας, όσο κι αν αυτό… πόνεσε τον Παναθηναϊκό, που έμοιαζε να μποιρεί, αλλά έφυγε ηττημένος, έμεινε στις 8 νίκες και νιώθει πλέον την… ανάσα της Αρμάνι Μιλάνο.
Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:
Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον υπηρεσιακό τεχνικό της ομάδας του και αποκάλυψε το «κλειδί» για να επιστέψουν τα χαμόγελα στο Ολντ Τράφορντ
«Οι υπερβολικές απαιτήσεις του Λάιλς για την ανανέωση συμβολαίου, σε συνδυασμό με τις προτάσεις που έχει από Ευρωλίγκα και NBA Χεζόνια, περιπλέκουν τα πράγματα για τη Ρεάλ Μαδρίτης».