Τώρα, εκείνο που προέχει είναι να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να μην του προκύψει κάποιος μυϊκός τραυματισμός. Τα υπόλοιπα είναι δουλειά που την έχει ξανακάνει…
Γυρίζει ο Λάζαρος μετά από δέκα μήνες! Όπως και να το δεις πρόκειται για σημαντικό γεγονός. Ότι είναι στην αποστολή δεν σημαίνει ότι θα παίξει. Ούτε σημαίνει πως είναι έτοιμος 100%. Μέσα από τα παιχνίδια θα ξαναβρεί την φόρμα του και θα επανέλθει.
Ως γεγονός όμως είναι σημαντικό.
Κυρίως γιατί ο ίδιος το είχε ανάγκη.
Δέκα μήνες μακριά από την δράση είναι χρόνος πολύς για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
Ειδικά όταν τον περνάει στο φυσικοθεραυπευτήρια και στα γυμναστήρια κάνοντας βάρη. Ειδικά όταν εκεί που νομίζει πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει έρχονται οι μυϊκοί τραυματισμοί και τον φρενάρουν.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Ο Ηρακλής με ένα φοβερό πρώτο ημίχρονο πέρασε από… πάνω την Μύκονο Betsson διαλύοντάς την με 93-65 και περιμένει στον ημιτελικό τον ΠΑΟΚ ή τον Παναθηναϊκό.
Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία αναμένεται να καλέσει τον Βραζιλιάνο της Ρεάλ και τον Αργεντίνο της Μπενφίκα, αλλά και άλλους παίκτες των δύο ομάδων. Κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα ο μέσος των Λουζιτανών
Κατάμεστο, όπως αναμενόταν, θα είναι το Καραϊσκάκη στο πρώτο ματς των πλέι-οφ του Champions League κόντρα στη Λεβερκούζεν, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Η αποκαρδιωτική εικόνα (και) με το Μαρούσι δείχνει πως ο Άρης θα πρέπει να πάει σε νέο προπονητή την καινούργια σεζόν ώστε ο Άρης να παίξει βάσει του μπάτζετ που διαθέτει. Από τη στιγμή που υπάρχει διοίκηση με διάθεση να επενδύσει δεν χρειάζεται πανικός, αλλά ψυχραιμία και σωστές επιλογές.