Η ενδεκάδα του Καρέρα για τον Αστέρα Τρίπολης (Pic)
Ίδια διάταξη με αυτή κόντρα στην Ξάνθη αλλά με αλλαγές στα πρόσωπα από τον Μάσιμο Καρέρα για την ΑΕΚ.
Με 3-5-2 όπως στην Ξάνθη παρατάσσει ο Μάσιμο Καρέρα την ΑΕΚ και στο δεύτερό του ματς στον πάγκο της ομάδας, για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.
Υπάρχουν αλλαγές στα πρόσωπα όμως καθώς στον πάγκο έχει μείνει ο Στράτος Σβάρνας με τον Μιχάλη Μπακάκη να παίρνει θέση στην τριάδα των στόπερ και τον Παουλίνιο να ξεκινάει στην δεξιά πλευρά. Επίσης στο αριστερό άκρο ξεκινά ο Λόπες αντί του Χουλτ.
Η ενδεκάδα: Μπάρκας, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Παουλίνιο, Λόπες, Κρίστιτσις, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λιβάγια και Ολιβέιρα.
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
- Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε το πέναλτι – Εκτέλεσε α λα Πανένκα και απέκρουσε ο γκολκίπερ της Σενεγάλης (vid)
- Χαμός στον τελικό του Κόπα Αφρικα: Έφυγαν οι Σενεγαλέζοι στο 97′ μετά το πέναλτι υπέρ του Μαρόκου (vids)
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 4-0: Με τέσσερα γκολ του Γιόβιτς η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442