Ανεμος αισιοδοξίας και διαδοχικά ρεκόρ στη Wall Street
Με άνοδο και νέα διαδοχικά ρεκόρ των δεικτών έκλεισε και την Τρίτη το χρηματιστήριο της Wall Street στη Νέα Υόρκη.
Με άνοδο έκλεισε και την Τρίτη το χρηματιστήριο της Wall Street στη Νέα Υόρκη.
Η συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας
Ο άνεμος αισιοδοξίας για την παγκόσμια οικονομία διατηρείται μετά την αρχική συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας, η οποία αναμένεται να υπογραφεί στις αρχές της νέας χρονιάς.
Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones σημείωσε ρεκόρ για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση, ενώ ο ευρύτερος δείκτης S&P 500 και ο τεχνολογικός Nasdaq κατέγραψαν το τέταρτο διαδοχικό υψηλό.
Οι δείκτες
Αναλυτικά, ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε ανοδικά κατά 31,27 μονάδες (+0,11%) στις 28.267,16 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν οι τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε ενισχυμένος κατά 9,13 μονάδες (+0,1%), στις 8.823,36 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ο οποίος θεωρείται πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 1,07 μονάδων (+0,03%), στις 3.192,52 μονάδες.
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Δευτέρας
- Ξανά πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα και το… γλέντησε με την ψυχή του (pic, vids)
- Το μοιραίο λάθος της Δύσης: Στράφηκε στις υπηρεσίες και ερήμωσε τα εργοστάσια
- «Οι Στρατηγικές του Έρωτα»: Μια απολαυστική κωμωδία στο Θέατρο Θησείον
- The Expla-in Project: Πώς μπορεί ο πόλεμος στο Ιράν να επηρεάσει τα ελληνοτουρκικά;
- Και όμως αυτή η κυβέρνηση δεν εγγυάται τη σταθερότητα
- Όσκαρ 2026: Η ελληνικής καταγωγής Κασσάνδρα Κουλουκουντή η νικήτρια της νέας κατηγορίας των βραβείων
- Ε-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε «ταμείο» από σήμερα έως και την Παρασκευή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 16.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/davide-venturelli-lh0mqRUCrok-unsplash-315x220.jpg)






















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442