Απόφαση για οριστική διακοπή στην Μίκρα και το παιχνίδι Ηρακλής - ΠΑΟΚ αφού οι διαιτητές ζήτησαν να εκκενωθεί στο κλειστό μετά το τέλος του τρίτου σετ κι αυτό δεν έγινε ποτέ.
Μεγάλη ένταση υπήρξε στο ντέρμπι του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ στην Μίκρα με το τέλος του τρίτου σετ και με τον Δικέφαλο να προηγείται με 2-1.
Όλα ξεκίνησαν από μια φάση στο τέλος του σετ όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του διαιτητή να δώσει επανάληψη σε πόντο που πήρε ο «Γηραιός».
Οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο, υπήρξε μεγάλη ένταση και τελικά οι διαιτητές διέταξαν εκκένωση για να συνεχιστεί το ματς.
Αυτό δεν έγινε και όταν παρήλθε η διορία των 40 λεπτών οι διαιτητές αποφάσισαν την οριστική διακοπή του ματς για την τύχη του οποίου θα αποφασίσει πλέον η αθλητική δικαιοσύνη.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.