Σεισμός στην Αλβανία : Ο σκύλος – ήρωας που έχει διασώσει τρία άτομα
Σύμφωνα με το αλβανικό μέσο ενημέρωσης ABC News Albania, ένα από τα ηρωικά ζώα έχει καταφέρει να εντοπίσει και να σώσει τρία άτομα κάτω από τα συντρίμμια
Συνεχίζονται στην Αλβανία οι έρευνες για τον εντοπισμό εγκλωβισμένων κάτω από τα χαλάσματα κτιρίων μετά το φονικό σεισμό που «χτύπησε» τη χώρα.
Στις έρευνες συμμετέχουν και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι από τις δυνάμεις ασφαλείας του Κοσόβου που έσπευσαν στην περιοχή για να ενισχύσουν τις τοπικές Αρχές.
Σύμφωνα με το αλβανικό μέσο ενημέρωσης ABC News Albania, ένα από τα ηρωικά ζώα έχει καταφέρει να εντοπίσει και να σώσει τρία άτομα κάτω από τα συντρίμμια.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας