Ένα από τα μεγάλα προβλήματα του φετινού Παναθηναϊκού είναι το σκοράρισμα.
Οι πράσινοι έχουν σημειώσει μόλις 11 γκολ σε 11 αγώνες, έχοντας… θέμα όταν βρίσκουν απέναντί τους κλειστές άμυνες.
Στο Αγρίνιο το πρόβλημα έκανε και πάλι την εμφάνισή του, με τους πράσινους να μη σκοράρουν για πρώτη φορά μετά την εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Ξάνθη στο γήπεδο της Ριζούπολης.
Το σημαντικότερο; Ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει έξι γκολ στα τρία πιο δύσκολα παιχνίδια του έως τώρα, με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, και μόλις πέντε στα υπόλοιπα οχτώ παιχνίδια, με θεωρητικά χαμηλότερου βεληνεκούς ομάδες.
Αποκαλύψεις του προέδρου της Παρτιζάν σε συνέντευξή του – Ο Μιχαΐλοβιτς εξέφρασε την δική του οπτική για το πρόβλημα της ομάδας και παράλληλα, προχώρησε σε αποκαλύψεις – φωτιά για τον Νιλικίνα.
Η Φενέρμπαχτσε ξέσπασε στο 3ο δεκάλεπτο, έφτασε τη διαφορά ακόμη και στους 28π. (81-53) για να επικρατήσει τελικά της Μπασκόνια στην Κωνσταντινούπολη με 84-71, φτάνοντας τις 16 νίκες σε 24 ματς, με αγώνα λιγότερο.
LIVE: Ίντερ – Πίζα. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ίντερ – Πίζα για την 22η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.