Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κολοβός: «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά ο Παναιτωλικός ήταν καλά κλεισμένος»

Κολοβός: «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά ο Παναιτωλικός ήταν καλά κλεισμένος»

Το γεγονός πως ο Παναιτωλικός είχε κλειστεί πολύ καλά, τόνισε ο Δημήτρης Κολοβός με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, αναφέροντας πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και δημιούργησε ευκαιρίες.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να επικρατήσει του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και έφερε ισοπαλία με 0-0, μένοντας χαμηλά στη βαθμολογία.

Ο Δημήτρης Κολοβός μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε πως παρά το γεγονός ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και δημιούργησε ευκαιρίες, δεν κατάφερε να σκοράρει επειδή ο Παναιτωλικός ήταν πολύ καλά κλεισμένος.

Επίσης μίλησε για την εμφάνισή του και για το γεγονός ότι ο κόσμος περίμενε καλύτερα πράγματα σήμερα μετά τις εμφανίσεις κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κολοβός στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Αγωνιστικά ήμασταν καλύτεροι, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Ήταν καλά κλεισμένος ο Παναιτωλικός δεν μας έδωσε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε».

Για το γεγονός πως ο κόσμος περίμενε μια εύκολη νίκη μετά τις εμφανίσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Κάθε αγωνιστική όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα για κάθε ομάδα.

Κάθε αγωνιστική πάμε για τους τρεις βαθμούς, δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα ο κόσμος ήθελε τη νίκη όπως κι εμείς, δεν τα καταφέραμε όμως. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την εμφάνισή του σήμερα: «Μέσα από τις προπονήσεις προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος γιατί δεν έχω ξεκινήσει καλά. Θα δίνω πάντα το 100% για την ομάδα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει εκεί που της αξίζει».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024