Χιούμορ (υποστηρίζει ότι) πήγε να κάνει ο Μάρκο Φαν Μπάστεν αλλά τα έκανε μαντάρα, μετά το ματς του Άγιαξ με την Χέρακλες για το ολλανδικό πρωτάθλημα.
Ο παλαίμαχος άσος ήταν καλεσμένος ως σχολιαστής σε εκπομπή του Fox Sports και κάποια στιγμή, νομίζοντας προφανώς ότι το μικρόφωνό του ήταν κλειστό, επιχείρησε να κάνει ένα αστείο λέγοντας «Sieg Heil» (Ζήτω η νίκη), χαιρετισμό που είχε επικρατήσει στη ναζιστική Γερμανία.
Σε μια αγωνιστική μάλιστα που ήταν αφιερωμένη στη μάχη κατά του ρατσισμού.
Η φράση φυσικά προκάλεσε σάλο και αντιδράσεις, με τον ίδιον το θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου να απολογείται στη συνέχεια αφού παραδέχτηκε ότι την είπε λέγοντας πως «Δεν ήθελα να σοκάρω τους ανθρώπους. Το είπα επειδή ο προπονητής της Χέρακλες ήταν Γερμανός. Ήταν ένα αστείο λανθασμένο».
Το ατόπημα ήταν πάντως μεγάλο, ενώ στη συνέχεια απολογήθηκε και το ίδιο το τηλεοπτικό δίκτυο.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, μια μικροσκοπική πρωτεΐνη που μέχρι τώρα περνούσε απαρατήρητη φαίνεται πως επηρεάζει πολύ περισσότερο απ’όσο νομίζαμε την πείνα.
Άνετη νίκη με 3-1 σετ πέτυχε ο Ολυμπιακός στη Βούλα επί της τοπικής Θέτιδας, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών, στο πρώτο παιχνίδι για το 2026.
Αν και αγωνίστηκε με απουσίες, η ΑΕΚ νίκησε με 94-86 τον Προμηθέα στην Πάτρα. Έτσι η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτς εδραιώθηκε στην 4άδα ενώ εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Final 8 του Κυπέλλου.