Ολυμπιακός : Ετοιμάζει Γκασπάρ ενόψει Πανιωνίου ο Μαρτίνς
Ο Μπρούνο Γκασπάρ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να θέλει να δώσει «ανάσες» στον Ομάρ Ελαμπντελαουί.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 11η αγωνιστική της Super League και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή και να υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ την επόμενη βδομάδα έχοντας προβάδισμα.
Ο Πέδρο Μαρτίνς το γνωρίζει αυτό, ωστόσο αναμένεται να προβεί σε ροτέισον για να έχει φρέσκους τους παίκτες του στο ματς με την Τότεναμ την ερχόμενη Τρίτη.
Το ίδιο επιθυμεί και για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του βορρά την επόμενη εβδομάδα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν ο Πανσερραϊκός κι ο Αστέρας σ’ ένα αποτέλεσμα που δεν... βόλεψε κανέναν με την ήττα της ΑΕΛ, καθώς παρέμειναν στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας των πλέι άουτ.
LIVE: Ατρόμητος – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – Κηφισιά για τη 2η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.