Ο Ολυμπιακός δείχνει την τέχνη της πάσας σε ένα μοναδικό βίντεο
Ο Ολυμπιακός με ανάρτηση του στα social media μας παρουσιάζει την «τέχνη της πάσας» έτσι όπως τη... δίδαξαν οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Άλμπα.
Ο Ολυμπιακός έδειξε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου την οποία κέρδισε εύκολα με σκορ 99-80, μέσα στη Γερμανία, για την 10η αγωνιστική της Euroleague.
Οι παίκτες του Κεστούτις Κεμζούρα έπαιξαν ομαδικά και έβγαλαν όμορφες συνεργασίες, ολοκληρώνοντας έτσι την αναμέτρηση με 23 τελικές πάσες (ρεκόρ για τη φετινή σεζόν) και με μία πολύ καλή επιθετική συγκομιδή.
Ο Τέιλορ Ρότσεστι ήταν ο «μαέστρος» στην επίθεση των Πειραιωτών μοιράζοντας 6 ασίστ, ενώ από κοντά βρέθηκαν ο Βασίλης Σπανούλης και ο Αντώνης Κόνιαρης που είχαν από 4 έκαστος.
Έτσι η «ερυθρόλευκη» ανάρτησε στον λογαριασμό της στα social media ένα βίντεο με τις πάσες της ομάδας γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η τέχνη της πάσας».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.