Ένας πιτσιρικάς περιέγραψε τον εαυτό του ως «γύπα» και θέλησε να βάλει «κάτω από τις φτερούγες του» την Ζέτα Μακρυπούλια.
Ο νεαρός παίκτης, στην περιγραφή που έδωσε στην παραγωγή ανέφερε πως του αρέσει το «γύπινγκ» κάτι που προκάλεσε εντύπωση στην Ζέτα Μακρυπούλια και ο ίδιος για να της εξηγήσει τι εννοεί προχώρησε σε μια χαρακτηριστική αναπαράσταση.
Η Ζέτα Μακρυπούλια τον ρώτησε αν βρίσκει «θήραμα» και εκείνος τότε πέρασε στην αντεπίθεση.
«Εγώ πάντα βρίσκω θήραμα και βρήκα και εδώ πέρα» είπε στην Ζέτα Μακρυπούλια αφήνοντας την για λίγο άφωνη.
«Θα μπω στις φτερούγες σου;» τον ρώτησε η Ζέτα Μακρυπούλια και ο πιτσιρικάς τότε της απάντησε:
«Άμα το επιθυμείς, ναι».
Στη συνέχεια, ο νεαρός πρόσθεσε:
«Να σου πω την αλήθεια, έχεις την ηλικία της μάνας μου», με τη Ζέτα Μακρυπούλια να απαντά:
«Δεν είναι αυτό ένα θέμα νομίζεις;».
«Όλα τα θέματα λύνονται. Εμένα, προσωπικά, δεν με ενοχλεί η διαφορά ηλικίας, αν δεν ενοχλεί εσένα» απάντησε αφοπλιστικά, στην Ζέτα Μακρυπούλια.
Το βίντεο με τον πιτσιρικά… γύπα και την Ζέτα Μακρυπούλια κάνει ήδη γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral στον κόσμο των social media
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας