Ο Έρικ Μοράν έφτασε σε συμφωνία με την ΑΕΚ, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί και επίσημα το «διαζύγιο».
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει σύντομα ο Έρικ Μοράν από την ΑΕΚ και απομένουν λεπτομέρειες ώστε να ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ο Ισπανός μέσος αποτελεί ξένο σώμα στην «Ένωση» εδώ και περίπου ένα χρόνο, όμως έχει ακόμα ενεργό συμβόλαιο έως το 2021, οπότε έπρεπε να βρεθεί μία λύση.
Οι δύο πλευρές σήμερα βρέθηκαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι τους.
Ο Ισπανός χαφ έχει πάρει ήδη χαρτί στα χέρια του από την ΑΕΚ ώστε να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα, παρότι έχει συμβόλαιο.
Ο Μοράν αποκτήθηκε από την Λεγανές τον Ιανουάριο του 2018 αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ΑΕΚ και είχε λιγοστό χρόνο συμμετοχής.
Συγκεκριμένα, μέτρησε 19 εμφανίσεις με ένα γκολ με την «Ένωση».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.