Ο Ρούμπεν Σεμέδο αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό με σκοπό να κάνει τη διαφορά στην άμυνα των ερυθρόλευκων και να αποτελέσει τον παίκτη που θα «θωρακίσει» την εστία του Ζοσέ Σα.
Πράγματι ο Πορτογάλος στόπερ «κούμπωσε» ιδανικά και απέδειξε πως είναι ένας τοπ αμυντικός, ενώ επέστρεψε και στις κλήσεις της εθνικής του ομάδας.
Παράλληλα, πέρα από την εθνική, υπάρχουν κι αρκετοί «μνηστήρες» που κοιτάζουν την περίπτωση του.
Μια από αυτές είναι και η Μπενφίκα, όπως αποκάλυψε κι ο Πέδρο Μαρτίνς, όμως δεν είναι η μοναδική που παρακολουθεί τον Πορτογάλο.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,