Ο Ρούμπεν Σεμέδο αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό με σκοπό να κάνει τη διαφορά στην άμυνα των ερυθρόλευκων και να αποτελέσει τον παίκτη που θα «θωρακίσει» την εστία του Ζοσέ Σα.
Πράγματι ο Πορτογάλος στόπερ «κούμπωσε» ιδανικά και απέδειξε πως είναι ένας τοπ αμυντικός, ενώ επέστρεψε και στις κλήσεις της εθνικής του ομάδας.
Παράλληλα, πέρα από την εθνική, υπάρχουν κι αρκετοί «μνηστήρες» που κοιτάζουν την περίπτωση του.
Μια από αυτές είναι και η Μπενφίκα, όπως αποκάλυψε κι ο Πέδρο Μαρτίνς, όμως δεν είναι η μοναδική που παρακολουθεί τον Πορτογάλο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.