Ρόκετς : Ο μυθικός Χάρντεν και ο θρίαμβος επί των Γουίζαρντς
Οι Ρόκετς στο ωραιότερο ματς της σεζόν στο ΝΒΑ νίκησαν με το εξωπραγματικό 159-158 τους Γουίζαρντς στην Ουάσινγκτον, με τον Τζέιμς Χάρντεν να σταματάει στους 59 πόντους!
Με τον Τζέιμς Χάρντεν να είναι ονειρικός πετυχαίνοντας 59 πόντους, αλλά και βάζοντας την βολή που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, οι Ρόκετς πέρασαν από την Ουάσιγκτον επικρατώντας των Γουίζαρντς με 159-158.
Οι Ρόκετς και οι Γουίζαρντς προσέφεραν αναμφίβολα το ομορφότερο ματς της χρονιάς στο ΝΒΑ, αφού πέτυχαν 317 πόντους χωρίς να χρειαστούν καν παράταση.
Όμως οι ρουκέτες είχαν τον Τζέιμς Χάρντεν που ήταν πραγματικά βγαλμένος από άλλον πλάνήτη, τελειώνοντας το ματς με 59 πόντους με 18/32 σουτ, 17/1 βολές και 9 ασίστ!
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με 17 πόντους, 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ ακολούθησε στον Χάρντεν σε απόδοση, με τον Κλιντ Καπέλα να προσθέτει 21 πόντους και 12 ριμπάουντ. Για τους Γουίζαρντς, ο Μπράντλεϊ Μπιλ είχε 46 πόντους και 8 ασίστ, ο Ρούι Χατσιμούρα 23 πόντους, ο Νταβίς Μπέρτανς 21 πόντους και ο Αϊζάια Τόμας 17 πόντους και 10 ασίστ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.