Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τρέλα των Λέικερς με τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Τρέλα των Λέικερς με τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακός στην άμυνα στο ματς κόντρα στους Γουόριορς κάνοντας 5 κοψίματα, με τους Λέικερς να τον αποθεώνουν μέσω social media

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μπορεί να μπήκε από το «παράθυρο» στο ΝΒΑ, αλλά φαίνεται να κάνει ό,τι μπορεί για να το μετατρέψει σε… πόρτα.

Ο νεαρότερος Αντετοκούνμπο φαίνεται να βαδίζει στα χνάρια του Γιάννη και του Θανάση και με όπλο την πολλή και καθημερινή δουλειά δίνει τα πάντα για να κερδίσει θέση στο ρόστερ των Λέικερς και να προπονείται με παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Ντέιβις, ο Κάζινς και ο Χάουαρντ.

Στο ματς της pre season του ΝΒΑ που έδωσαν οι Λέικερς κόντρα στους Γουόριορς, ο κόουτς Φόγκελ πήρε την απόφαση να δώσει ανάσες σε όλους τους παίκτες της πρώτης γραμμής.

Έτσι ο Κώστας Αντετοκούνμπο βρήκε πολύ χρόνο στο ματς. Αγωνίστηκε για 27 λεπτά και αν και παρουσιάστηκε νευρικός στην επίθεση με 7 πόντους και 1/7 σουτ, έκανε καλά τα… μικρά πράγματα στο παρκέ.

Έδωσε τις μάχες του στα ριμπάουντ κατεβάζοντας 6, προσπάθησε στη δημιουργία με 2 ασίστ, αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε με τις 5 τάπες που μοίρασε, κάνοντας πλούσια επίδειξη του μακριού κορμιού και της αθλητικότητάς του, ερχόμενος κυρίως ως βοήθεια στους συμπαίκτες του και σκεπάζοντας το καλάθι.

Οι Λέικερς εντυπωσιασμένοι από τις επιδόσεις του τον αποθέωσαν με το παρακάτω tweet, αναφέροντας: «Αθηναϊκή αθλητικότητα. Ο Κώστας εδώ προστατεύει το καλάθι των Λέικερς».

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024