Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης, λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεων, αποκάλυψε τον λόγο πίσω από την ξαφνική αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σχήμα.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, η Άντζελα Δημητρίου βλέποντας τα προσχέδια της μαρκίζας, όπου ένα εκ των δύο είχε ως «πρώτο όνομα» εκείνο του τραγουδιστή, θίχτηκε και αποφάσισε να αποχωρήσει.

Τι δήλωσε ο Γιώργος Τσαλίκης

«Όταν η Άντζελα αποχώρησε από το σχήμα όλα ήταν έτοιμα. Δεν είχα ιδέα. Ήταν όλα τέλεια. Χτύπησε το τηλέφωνο μου μια μέρα και μου είπαν πως αποχώρησε η Άντζελα.

Λέω γιατί; Μου είπαν πως της έστειλαν το προσχέδιο της αφίσας έξω από το μαγαζί, που στη μία είμαι εγώ μπροστά και θίχτηκε. Και λέω γιατί θίχτηκε; Είναι τόσο παλιακό και τόσο ξεπερασμένο το 2019 να θεωρεί ο κόσμος πως τσακωνόμαστε για μια αφίσα. 20 χρόνια δεν έχω τσακωθεί ποτέ με συνάδελφο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ντροπή να τσακώνεσαι για μαρκίζες»

«Είναι η πρώτη φορά που κάποιος αποχωρεί από σχήμα που είμαι. Δεν έχω πρόβλημα εγώ. Είπα να είναι πρώτη στα αριστερά. Όπου θέλει. Μου είπαν «όχι» γιατί έχει θιχτεί. Την πήρα τηλέφωνο, αλλά το είχε κλειστό.

Αποφάσισε να αποχωρήσει και η ζωή συνεχίζεται. Θεωρώ ντροπή να τσακώνομαι για μαρκίζες» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τσαλίκης.

Γράψτε το σχόλιό σας