Ρήξη τένοντα στους οπίσθιους μηριαίους έχει υποστεί ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ενώ από την πλευρά του, ο Ζεράλδες ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις.
Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Superleague.
Ο Νίκος Κωστένογλου είδε τους Πέτρο Μάνταλο και Βασίλη Μπάρκα να ακολουθούν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ και ο Μιχάλης Μπακάκης με τη σειρά του γυμνάστηκε ατομικά, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική.
Παράλληλα, σε απεικονιστικό έλεγχο υποβλήθηκε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη τένοντα στους οπίσθιους μηριαίους και θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του συλλόγου για μερικό διάστημα.
Στα θετικά, η επιστροφή του Φρανσίσκο Ζεράλδες στις προπονήσεις, ο οποίος πλέον έθεσε ξανά εαυτόν διαθέσιμο για τους «κιτρινόμαυρους». Η επόμενη προπόνηση της «Ένωσης» είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (31/10) τις 17:00.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
LIVE: Άρης – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Ατρόμητος για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2.