ΑΕΚ: Πρόβλημα με Μπακάκη
Σε εξετάσεις θα υποβληθεί ο Μιχάλης Μπακάκης, αφού «κληρονόμησε» από το ντέρμπι μία κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική.
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ αλλά όχι χωρίς προβλήματα.
Ο Μιχάλης Μπακάκης έχει μία κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, Σε εξετάσεις θα υποβληθεί και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους.
Παράλληλα, οι Ζεράλδες, Μπάρκας και Μάνταλος συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, με τον Πορτογάλο όμως να αναμένεται να μπει αύριο σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων αφού έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.
Όσοι αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τη Κυριακή ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ως είθισται, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 11.00.
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυμναστικής και φυσικά πήρε το χρυσό
- LIVE: Άρης – ΟΦΗ
- LIVE: Βόλος – Λεβαδειακός
- Άρης – ΟΦΗ: Οι 11άδες για το μεταξύ τους παιχνίδι
- Έπος: O Μασιούλις φωτογραφήθηκε γυμνός με την κούπα του BCL (pic)
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον
- LIVE: Μπέρνλι – Άστον Βίλα
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Νιουκάστλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακη 10.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/guillermo-suarez-ngYaz4_SFqk-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442