Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 18/10 στον Παναθηναϊκό.
Με μια λιτή, όσο και ξαφνική, ανακοίνωση η ΠΑΕ έκανε γνωστό πως ολοκληρώνεται η συνεργασία με τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος φεύγει την ίδια περίοδο που είχε φύγει και στην πρώτη του θητεία. Στο ξεκίνημα της σεζόν.
Πληρώνοντας, επί της ουσίας, το μάρμαρο του άσχημου ξεκινήματος της ομάδας στο πρωτάθλημα και ενός καλοκαιρινού σχεδιασμού που όπως αποδείχτηκε ήταν κακός.
Μετά το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Δώνης έμοιαζε να βρίσκεται κοντά στην έξοδό του από τον Παναθηναϊκό, όπως το είχε αφήσει και ο ίδιος να εννοηθεί, ωστόσο ένα μήνα αργότερα η… έκπληξη ακούει στο όνομα Νίκος Νταμπίζας, σε μια απόφαση που είναι 100% του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος μάλιστα ήταν και ανένδοτος ως προς αυτό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί συνεργάτες του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη, ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανιζόταν ανένδοτος.
Και, όπως πράττει σε αυτές τις περιπτώσεις, πήρε το θέμα πάνω του και τελείωσε από την ομάδα τον Νταμπίζας, στον οποίο χρεώνει μια σειρά από λάθος χειρισμούς σε σημαντικά θέματα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε σε μια ματσάρα για γερά νεύρα από την Ζαλγκίρις με 99-94, με τον Γκος να κάνει πολύ καλή εμφάνιση και ο Φουρνιέ το ματς της ζωής του…