Βγήκε λοιπόν ο κ. Λάκοβιτς και με συνέντευξή του στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» μας ενημέρωσε πως την επόμενη χρονιά παύει η επιτήρηση των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αποχωρούν οι διάφοροι επιτηρητές τύπου Χέμπερτ Χούμπελ.
Εδώ ταιριάζει η λαϊκή παροιμία «χέστηκε η φοράδα στο αλώνι»!
Να φύγουν, αλλά θα ήταν καλό να μας έλεγε ο κ. Λάκοβιτς τόσο καιρό που ήταν εδώ τι πρόσφεραν;
Σε τι συνίσταται η παρουσία τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ανεβαίνει η ένταση για τη διαιτησία στην Ιταλία καθώς τιμωρήθηκαν τρεις διαιτητές για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της Λάτσιο κόντρα στην Φιορεντίνα. Φωνάζουν για προβληματική εκπαίδευση οι ρέφερι
Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Μαρτίν Ντεμικέλις και μέλη της οικογένειάς του βρέθηκαν να παλεύουν με μεγάλα κύματα και ισχυρά ρεύματα στην Ουρουγουάη και τελικά σώθηκαν από ναυαγοσώστες.