Παναθηναϊκός : Το προβάδισμα ο Κολοβός
Ο Γιώργος Δώνης ψάχνει για δεύτερη αγωνιστική τον αντικαταστάτη του Φεντερίκο Μακέντα και δείχνει να έχει ως πρώτη επιλογή τον Δημήτρη Κολοβό, παρότι η ίδια επιλογή δεν απέδωσε εναντίον της Ξάνθης
Η ζωή χωρίς τον Φεντερίκο Μακέντα δεν είναι καθόλου εύκολη για τον Γιώργο Δώνη, αφού κανένας από τους αντικαταστάτες του Ιταλού επιθετικού δεν τον ικανοποιεί απόλυτα.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού πρέπει να αναπληρώσει το κενό του Μακέντα, ο οποίος σίγουρα δεν θα αρχίσει στην ενδεκάδα στο κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο και συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Μέχρι τώρα, ο Δώνης έχει δοκιμάσει κατά κύριο λόγο τον Δημήτρη Κολοβό, παρότι ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είναι ντεφορμέ.
Ο Δώνης έχει πίστη στις ικανότητες του Κολοβού και επιμένει στη χρησιμοποίηση του, θεωρώντας ότι θα… γυρίσει ο διακόπτης.
- Ο Οτσόα έβαλε τα κλάματα μετά τον αποκλεισμό του Μεξικού από την Αγγλία (vid)
- Τι είπε ο Αντσελότι για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας και την επόμενη μέρα…
- Αδιανόητο: Ο Χέντερσον χτύπησε στους πανηγυρισμούς της Αγγλίας και αποχώρησε με φορείο! (vid, pic)
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Πρόωρος τελικός Πορτογαλία-Ισπανία και μετά ΗΠΑ-Βέλγιο
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Όλες οι διασταυρώσεις και τα δύο πρώτα ζευγάρια των προημιτελικών
- Τραγική κατάληξη για τον Ρίβας: Ο γνωστός βολεϊμπολίστας και η οικογένειά του θύματα των σεισμών στη Βενεζουέλα!
- Λαρεντζάκης: «Ο κόσμος πάντα αγκαλιάζει την Εθνική, τους απογοητεύσαμε»
- Μεξικό – Αγγλία 2-3: Μπέλινγκχαμ και Κέιν έστειλαν τα «λιοντάρια» στα προημιτελικά μετά από «τρελή» ματσάρα!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442