Ζιρού: «Δεν μπορώ να δεχτώ τον πάγκο στην Τσέλσι, έπρεπε να φύγω από Άρσεναλ
Ο Ολιβιέ Ζιρού μίλησε για τον «παραγκωνισμό» του στην Τσέλσι, αλλά και για την απόφαση να αποχωρήσει από την Άρσεναλ, τονίζοντας ότι δεν μετανιώνει για την έλευσή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Ο Ολιβιέ Ζιρού παρά το γεγονός ότι συνεχίζει να σκοράρει με τα χρώματα της Εθνικής Γαλλίας, δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στα πλάνα του Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι.
Ο Γάλλος επιθετικός έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα των Λονδρέζων, κάτι απολύτως λογικό, αν αναλογιστεί κανείς την παρουσία και τις επιδόσεις του Τάμι Έιμπραχαμ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και ο Μίτσι Μπατσουαγί βρίσκεται πιο μπροστά στην ιεραρχία των επιθετικών της Τσέλσι.
Ο 33χρονος φορ μίλησε για τον «παραγκωνισμό» του στην Τσέλσι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απόφασή του να αποχωρήσει από την Άρσεναλ, τον Ιανουάριο του 2018.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Αν αποδέχομαι την κατάσταση; Όχι δεν το δέχομαι. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν πρέπει να είσαι μοιρολατρικός. Πάντα δείχνω σεβασμό και ταπεινότητα. Ακόμα και όταν δεν συμφωνώ με τον προπονητή, δεν ασκώ κριτική».
«Μέσα μου δεν μπορώ να το δεχτώ. Ξέρω ότι αξίζω να βρίσκομαι μέσα στο γήπεδο. Πέρυσι, όταν ένιωθα ότι άξιζα να αγωνιστώ, το συζητούσα με τον προπονητή.
Δυσκολεύτηκα να φύγω από την Άρσεναλ, αλλά ήταν η σωστή απόφαση. Την αγαπούσα την ομάδα. Έπρεπε όμως να προχωρήσω. Η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι είναι οι πιο επιτυχημένες αγγλικές ομάδες τα τελευταία δέκα χρόνια».
- NBA Playoffs 2026: Στη μάχη για 35,7 εκατ. δολάρια – Γιατί για κάποιους σταρ είναι «ψιλά»
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442