Η πρόκριση της Ιταλίας στην τελική φάση του Euro ενεργοποίησε και τον σχετικό όρο που προέβλεπε την ανανέωση του συμβολαίου του Ρομπέρτο Μαντσίνι για ακόμη μια τριετία.
Στον πάγκο της Ιταλίας θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και για την επόμενη τριετία.
Μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης της «Σκουάντρα Ατζούρα» για τελική φάση του Euro 202o ενεργοποιήθηκε και ο όρος που ήθελε τις δυο πλευρές να ανανεώνουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2022.
Όπερ σημαίνει ότι ο Ιταλός θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, εφόσον φυσικά οι Ιταλοί πάρουν την πρόκριση και αποφύγουν το… κάζο που συνέβη πριν δυο χρόνια στα μπαράζ απέναντι στη Σουηδία.
Από την πλευρά του ο Μαντσίνι δήλωσε: «Είμαι πεπεισμένος για το πλάνο, ενθουσιασμένος και πιστεύω στη νέα γενιά που έχει έρθει στο προσκήνιο».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού στο X και αναφέρθηκε σε πιθανή διασταύρωση Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στα playoffs, για τους Μπαρτώκα - Αταμάν, τις ομάδες του Final 4 και τον... MVP Σάσα Βεζένκοφ.
Μετά από μια πενταετία απουσίας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Euroleague, αλλά όπως υποστήριξε ο πρόεδρός της, Αντρέι Βατούτιν, αυτό δεν είναι στο χέρι της ρωσικής ομάδας...