Ο Ηρακλής επικράτησε με 74-56 του Ρεθύμνου για την τρίτη αγωνιστική της Basket League και ο προπονητής των Κρητικών, Βαγγέλης Ζιάγκος, τόνισε πως η ομάδα συνεχίζει να εμφανίζει τις ίδιες αδυναμίες για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ προανήγγειλε ακόμα μια μεταγραφή.
«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για τη νίκη, εμείς για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι είχαμε τις ίδιες αδυναμίες. Για τις ομάδες που παίζουν ψηλά και αθλητικά, γινόμαστε ο σάκος του μποξ.
Ξέρουμε τις αδυναμίες και αδικούμε τους εαυτούς μας μερικές φορές. Σήμερα έγινε μια μεταγραφή και θα ακολουθήσει κι άλλη μια έτσι ώστε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας».
Για την επερχόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Κύπελλο ο Ζιάγκος τόνισε: «Σίγουρα δεν θα έχουμε απέναντι μας αυτή την καυτή έδρα. Από εκεί και πέρα θέλουμε να δούμε πως θα ταιριάξουν τα νέα παιδιά στην ομάδα».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους
Ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 15' για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 28' ισοφάρισε ο Φούντας σε 1-1 για τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν τα παράτησε, αν και έχανε μέχρι το 83′ από τη Σαουθάμπτον, και με μυθική ανατροπή (2-1) μέσα σε 4' πήρε την πρόκριση για τον τελικό του FA Cup, όπου θα παίξει μία εκ των Τσέλσι, Λιντς
Ο Άρης επικράτησε του Πανιωνίου (75-65), κι έτσι οι κυανέρυθροι υποβιβάστηκαν στην Α2. – Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan GBL και η τελική βαθμολογία στην κανονική περίοδο.