Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηρακλής – Ρέθυμνο 74-56

Ηρακλής – Ρέθυμνο 74-56

Ο Ηρακλής, μετά από μία κακή πρώτη περίοδο, ανέβασε στροφές και επικράτησε του Ρεθύμνου με 74-56 πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη του στη Basket League.

Ο Ηρακλής επικράτησε άνετα του Ρεθύμνου με 74-56 στο «Ιβανώφειο», πετυχαίνοντας τη δεύτερή του νίκη στη φετινή Basket League.

Ο «Γηραιός» ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, και ειδικότερα μετά την πρώτη περίοδο, και έφτασε άνετα στην επικράτηση. όμως η πρώτη περίοδος δεν προμήνυε τίποτα τέτοιο, καθώς οι Κρητικοί ήταν εύστοχοι και προηγήθηκαν με 23-18.

Έκτοτε ο Ηρακλής βελτίωσε αισθητά την άμυνά του και ανάγκασε την ομάδα του Ρεθύμνου να σημειώσει μόλις 10 πόντους στη δεύτερη περίοδο. Έτσι πετυχαίνοντας 25 έκλεισε το ημίχρονο, προηγούμενος με 43-33.

Στο δεύτερο ημίχρονο η άμυνα της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη συνέχισε να είναι πολύ καλή στην άμυνα και να μην επιτρέπει στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν εύκολα. Έτσι το Ρέθυμνο πέτυχε μόλις 23 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο γνωρίζοντας την τρίτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Χάνλαν με 13 πόντους, ενώ Σούλερ και Σμιθ είχαν από 11. Για τους ηττημένους ο Φράνκαμπ είχε 23, ωστόσο κανείς άλλος δε σημείωσε πάνω από 7.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024