Euroleague : Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία, μετά τους 4 «άσους»
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα με 87-82 και μπήκε με το δεξί στην Ευρωλίγκα, ενώ η Ρεάλ πήρε το ντέρμπι με την Φενέρ - Αναλυτικά τα αποτελέσματα, το υπόλοιπο πρόγραμμα και η βαθμολογία
Με τέσσερις «άσους» άνοιξε τις πύλες της η Ευρωλίγκα την Πέμπτη 3/10. Και με τον Παναθηναϊκό να κάνει το πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.
Οι Πράσινοι επικράτησαν στο ΟΑΚΑ του Ερυθρού Αστέρα (87-82) με κορυφαίους τους Καλάθη και Τόμας.
Η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί καλούνται να αποδείξουν εάν θα αποτελέσουν την εξαίρεση ή θα συνεχίζουν να καλύπτουν τον Μελισσανίδη και συνολικά τις πρακτικές που εξευτελίζουν την Ελλάδα στο εξωτερικό.
Νίκη και για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε (81-77) με το τρίγωνο Καμπάτσο, Τέιλορ και Ράντολφ να υπογράφουν αυτή την επικράτηση που έδωσε κάτι από… πλέι-οφ στο εναρκτήριο τζάμπολ.
Στη Ρωσία η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν τα κατάφερε στο λημέρι της Χίμκι (89-83). Στο Μόναχο πάλι η Μπάγερν έδωσε ένα καλό μάθημα (78-64) στο λαμπερό ρόστερ της Αρμάνι Μιλάνο και του Ετόρε Μεσίνα.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε ακόμη ένα ιστορικό ορόσημο, καθώς έγινε ο ταχύτερος παίκτης που συμπλήρωσε 1.300 επίσημους αγώνες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως επιβεβαιώθηκε από την IFFHS
Σε ΜΜΕ της Ιταλίας υπάρχει σενάριο για τη Ρόμα και τον Μοχάμεντ Σαλάχ σε σχέση με πιθανό μεταγραφικό ενδιαφέρον-επιστροφή του Αιγύπτιου σταρ στη Ρώμη, παρά το γεγονός ότι ανήκει στη Λίβερπουλ
Ο Άντριου Γκάουντλοκ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μία μέρα μετά τη σύλληψή του στη Ρόδο. Πλέον αναμένεται η απόφαση του Κολοσσού για το αν θα παραμείνει στην ομάδα.
Το μήνυμα και οι ευχές του Προέδρου του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για το νέο έτος, αλλά και ο απολογισμός για το 2025 που μας «αποχαιρετά», το οποίο χαρακτήρισε ιστορική χρονιά.