Το γκολ του Ζαχίντ στο 20′ χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να μην καταφέρνει να ποτέ να βρει την απάντηση για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.
Μιλώντας στη NOVA μετά το φινάλε του παιχνιδιού, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Νικόδημος Παπαβασιλείου, τόνισε πως μια στιγμή έφτανε για να κρίνει τον αγώνα, ενώ έκανε σαφές πως έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.
«Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, βελτιωθήκαμε αρκετά με τη μπάλα στα πόδια. Μια στιγμή του Ζαχίντ έφτασε για να χάσουμε το παιχνίδι. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Παίξαμε πολύ καλά και αν το πιστεύαμε λίγο παραπάνω, θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα» ήταν τα λόγια του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι